Stiu ca blogul trateaza promovarea frumusetii naturale, insa inainte de orice factorii externi ne afecteaza cel mai mult si trebuie sa fim mult mai atenti cu ce este in jurul nostru. Reciclarea este foarte importanta.

Ce este reciclarea?
Este procesul prin care materialele folosite, de obicei considerate o pierdere, sunt colectate si reprocesate. Acest lucru semnifica faptul ca elementele de baze ale unui produs mai vechi sunt folosite ca materie prima pentru realizarea unor produse noi. Acest lucru conduce la extinderea vietii si folosirii unui produs care deja a fost folosit pentru scopul sau initial.
Reciclarea este importanta deoarece ajuta in micsorarea gunoiului nebiodegradabil, gunoi care afecteaza mediul inconjurator, deci este un pas bun spre salvarea Pamantului.

In Romania, situatia nu este prea roz din pacate. Lumea nu recicleaza si nici macar nu face un efort pentru a porni in aceasta directie. O sa ne dam seama probabil de greselile enorme pe care le-am facut, dupa ce timpul va trece si problemele legate de mediul inconjurator se vor agrava.
Trebuie doar ca lumea sa-si alatura fortele pentru a avea o tara mai frumoasa si mai curata.

Recicleaza! Respecta mediul inconjurator!

Campanie initiata de KFC Romania.

Advertisements