Te-ai gandit vreodata ca iti poti face cel mai bun exfoliant cu diferite ingrediente pe care le gasesti in casa? Zaharul in general este un bun exfoliant si ne scapa imediat de celulele moarte aflate pe piele.

  • Sfatul 1: Amestecati  1/2 cana de zahar brun, 3/4 faina de ovaz, 4 lingurite de miere, 3/4 ulei de masline extravirgin (sau orice alt ulei, dar nu cel de floarea soarelui) si 1/4 ulei esential (cu orice aroma cum ar fi anasonul,menta, portocala, scortisoara). Dupa aceea lasati sa se odihneasca pana se ridica uleiul  la suprafata. Il puteti folosi ca exfoliant de fiecare data cand faceti dus si veti vedea cum pielea voastra devine mult mai fina si stralucitoare.
  • Sfatul 2: Amestecati 1/2 cana de malai, 5 lingurite de miere pura si 1/4 cana de ulei de masline extravirgin. Folositi amestecul pentru a va masa tot trupul. Veti simti imediat cum pielea voastra este mult mai fina.
Zahar Brun

Zahar Brun

PS: Malaiul si zaharul brun mai pot fi inlocuite fie cu tarate de grau, cu sare marina sau pur si simplu cu zatul de cafea.

Advertisements