Deoarece, domnul GHP a spus că blogul meu prezintă reţete pentru ten în al căror conţinut intră mai toate alimentele din frigider, m-am gândit să fie într-adevăr aşa. Aşa că voi lua majoritatea legumelor şi fructelor şi de ce nu alimentelor şi vă voi spune ce reţete aţi putea face pentru a fi frumoase natural. Azi vă voi vorbi despre morcovi.

Morcovii sunt foarte cunoscuţi mai ales pentru conţinutul lor de caroten. Ştim cu toţii, că dacă mâncăm morcovi în timp ce dorim să ne bronzam, vom avea un bronz mult mai frumos cu o culoare extraordinară. Însă morcovii sunt buni şi pentru ten, aceştia previn ridurile şi stopeaza sau cel puţin încearcă să stopeze îmbătrânirea celulelor prezente pe faţă.

  • Sfatul 1: Pune doi, trei morcovi în robotul de bucătărie şi fă-i pastă. Deoarece pasta va conţine un surplus de apă este recomandat să scurgi apa foarte bine din aceasta. După aceea amestecă cu câteva linguriţe de zeamă de lămâie şi aplică pasta pe faţă. Stai timp de 30 de minute cu ea pe faţă şi apoi clateste-te cu apă călduţă. Vei vedea rezultatele imediat.
  • Sfatul 2: Dacă eşti la mare şi vrei un bronz mai frumos, cu o culoare maronie mult mai strălucitoare,  mănâncă minim doi morcovi pe zi sau bea suc de morcovi. După o săptămâna bronzul tău va fi remarcat de toată lumea.
Advertisements