Unele studii arată că femeile nu se demachiaza în fiecare seară înainte să se ducă la culcare, după cum ar trebui. De multe ori poate uităm sau suntem prea obosite să ne mai ridicăm din pat. Însă aceste mici scăpări ar trebui să fie destul de rare. pentru un ten sănătos şi strălucitor trebuie întotdeauna să ne demachiem.

  • Sfatul 1: Este bine să ne demachiem seara întotdeauna înainte de culcare, doarece pe timpul nopţii celulele tenului se regenerează, iar prezenţa fondului de ten pe faţă, ar putea încetini sau chiar stopa acest proces. De asemenea ar fi bine să ne demachiem şi dimineaţa când ne trezim. Veţi fi uimite când veţi vedea că încă mai există urme de fard pe faţă. Ne demachiem de jos în sus, nu de sus în jos. În plus, după demachiere folosiţi o loţiune tonică.

  • Sfatul 2: Pentru tenul uscat se foloseşte laptele demachiant, iar pentru tenul gras o loţiune de demachiat. Ne demachiem de două ori consecutiv, iar a treia oară urmează aplicare loţiunii tonice. După demachiere este recomandat să vă clătiţi faţa cu apa minerală sau plată, căci după cum ştiţi şi dumneavoastră foarte bine apa de la robinet conţine clor.

Recomand laptele demachiant hidratant de la Elmiplant.

Advertisements