Mierea este foarte importantă pentru hidratarea pielii. Cu toţii am văzut cât este de dulce o linguriţă cu miere. Nu-i aşa că şi faţa noastră s-ar bucura de un aşa răsfăţ? De asemenea mierea are şi o mulţime de calităţi terapeutice, de aceea o găsim ca ingredient în majoritatea cremelor şi loţiunilor. Aceasta conţine vitamine glucoză substanţe hormonale etc.

  • Sfatul 1: Pentru a avea o piele mai curată şi mai stralucitoare putem amesteca 3 linguriţe de miere, 1 linguriţă de zeamă de lămâie, sau portocală, sau orice fruct doreşti şi 3 linguriţe sau cât crezi că este nevoie de praf de argilă. Aplicaţi masca pe faţă şi lăsaţi-o să se usuce, după aceea clătiţi-vă şi vă veţi trezi cu un ten mult mai fin şi mai strălucitor.
  • Sfatul 2: Vă întoarceţi obosită de la muncă? Aţi avut o zi grea care a avut efecte negative asupra tenului dumneavoastră? O mască cu miere, de data aceasta amestecată cu 2 linguriţe de suc de aloe vera, luat chiar din plantă prin stoarcerea unei frunze şi 1 linguriţă de miere. Dacă aveţi prin casă tărâţe măcinate sau grâu macinat puneţi-l în compoziţie şi amestecaţi. Când compoziţia este gata aplicaţi-o pe faţă şi aşteptaţi 20 de minute. După clătire tenul dumneavoastră va arăta ca nou. 
Advertisements