Te-ai gândit vreodată că poţi avea un păr stralucitor şi o piele mai fină cu ajutorul zatului care îţi rămâne dimineaţa după ce bei cafea? Probabil că nu, dar iată că zatul poate fi un adevărat ajutor pentru persoanele al căror păr şi-a pierdut strălucirea, sau pentru persoanele care au marea problemă estetică cu care se confruntă toate femeile adică celulita.

  • Sfatul 1: Pentru un păr strălucitor şi mai mătăsos, care se descurcă uşor, sau pur şi simplu pentru o culoare mai frumoasă a părului, aplică zatul de cafea pe părul umed şi acoperă-te cu un prosop timp de 20 de minute. După aceea clateste-l cu apă din abundenţă până dispare tot zatul. Vei vedea rezultatele imediat după uscare.
  • Sfatul 2: Te confrunţi cu veşnica problemă a celulitei nu? Când te duci să faci baie ia şi zatul de cafea cu tine, amestecat cu 2 linguriţe de ulei de măsline. Masează-ţi zonele cu probleme apăsând cu putere. După câteva săptămâni vei vedea rezultatul. De asemenea, zatul este folositor şi dacă te duci la epilat şi te temi de durerile ce vor urma. Dacă înainte de epilat masezi zona respectivă cu zaţ de cafea amestecat cu ulei de măsline, firele de păr vor fi smulse mult mai uşor, iar tu nu vei simţi aproape nicio durere.
Advertisements