Dacă ar fi să stau să vă spun câte efecte extraordinare are lămâia asupra trupului nostru, mi-ar lua o veşnicie. Pe lângă efectul bactericid, diuretic, tonic, antianemic, antiaciditate gastrică, lămâia este extraordinară pentru faţa şi corpul nostru. Nu numai faptul că o mâncăm este benefic ci şi dacă îi folosim zeama cu diferite alte ingrediente pentru a ne îngriji trupul.

  • Sfatul 1: Se amestecat 2 linguriţe de zeamă de lămâie cu miere şi o pastă de castraveţi şi se aplică pe ten. Se stă cu această masca până nu mai simţim răcoare pe faţă. După aceea se clateste şi rezultatele vor fi văzute imediat. Tenul va avea o strălucire  şi o fineţe aparte. Poţi folosi zeamă de lămâie şi pentru a-ţi masa pielea capului. Vei scăpa de mătreaţă imediat.
  • Sfatul 2:

    În adolescenţă, cu toţii ne confruntăm cu acneea. Lămâia este cel mai simplu remediu pentru tenul cu probleme, dacă este folosită zilnic. Se aplică sucul de la o lămâie pe faţă şi se lasă să se usuce, sau îl aplicaţi seară şi dormiţi cu el pe faţă până dimineaţă, iar dimineaţa va curăţaţi. Peste câteva săptămâni veţi observa că acneea s-a mai ameliorat sau chiar a dispărut definitiv.Însă, tratamentul este ţinut degeaba dacă nu există o igiena strictă a feţei.

Advertisements